Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

View previous topic View next topic Go down

Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by zulismail on Thu Apr 10, 2008 4:55 pm

Pihak admin telah membuat beberapa pertukaran warna dan penampilan forum ini..

cuma kalau ada komen dari ahli forum, mungkin dapat membantu mempertingkat kan design forum..

Pihak admin juga ingin mendengar kalau ada apa2 masalah dari ahli forum berkenaan dengan aspek teknikal dalam forum ini, seperti berlaku gangguan internet connection, page tak dapat dilihat, atau paparan forum dan design yang tidak user friendly, dan lain2..

Anda juga boleh bertanyakan sebarang masalah yang anda hadapi dalam melayari forum ini
Sebarang komen dialu2kan


Last edited by zulismail on Tue Apr 15, 2008 5:57 pm; edited 1 time in total

_________________
Visit My Website

zulismail
Admin
Admin

Number of posts : 659
Age : 42
Lokasi : Selangor, Malaysia
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.zulismail.com

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by Tilmizah kelate on Fri Apr 11, 2008 10:00 pm

Saya rsa pnmpilan baru forum ni n ia mybbkn sy rsa tdk jemu utk serve lain kali tapi sy rsa pnmpilanya prlulah sntiasa up to date supaya smua yg mlayari forum ni x jemu....

Tilmizah kelate
Baru Join Sikit-sikit
Baru Join Sikit-sikit

Number of posts : 30
Registration date : 2008-03-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by zulismail on Sat Apr 12, 2008 1:13 am

up to date yang bagaimana ye, dari segi penampilan atau isi?
mungkin boleh ceritakan lagi

_________________
Visit My Website

zulismail
Admin
Admin

Number of posts : 659
Age : 42
Lokasi : Selangor, Malaysia
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.zulismail.com

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by fairus on Sat Apr 12, 2008 10:14 pm

ikhlas..........pd pendapat sy, warna,design,gambar administrator dll semuanya > cantik dan > menarik berbanding dl.terutamanya gambar admin tu pak arab sekarang ni nampak > bkeyakinan dan > bwibawa.tp tidaklah bermakna yg dulu tu x elok, cuma yg ni jauh > baik.

fairus
Baru Join Sikit-sikit
Baru Join Sikit-sikit

Number of posts : 27
Registration date : 2008-04-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by quratul aini on Sun Apr 13, 2008 8:52 pm

ya..mmg betul pun
tapi...lau letak gambar sendiri lagi bagus..baru orang kenal siapa admin tu.
ataupun masukkan gambar admin tu kat background..rasanya lagi ramai peminat untuk layari laman web ni..
Cool

quratul aini
Baru Join Sikit-sikit
Baru Join Sikit-sikit

Number of posts : 29
Age : 34
Lokasi : klate
Registration date : 2008-03-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by saidatulsyifa on Sun Apr 13, 2008 10:15 pm

betul2...
tapi admin ni.
pemalu... Question Exclamation Rolling Eyes Shocked

saidatulsyifa
Baru Join Sikit-sikit
Baru Join Sikit-sikit

Number of posts : 24
Age : 31
Lokasi : bumi ALLAH
Registration date : 2008-03-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by Tilmizah kelate on Mon Apr 14, 2008 6:16 pm

Bg sy pmbaharuan yg ust lakukn pd pnmpilan tuk warna n gmbr2 mmg mnarik. Apa yg sy ingin cdgkan ialah..pnmpilan dr segi luaran prlulah sntiasa di ubah agar mrk2 yg mlayar blog n portal ni tak jemu..e2 shja.. dr segi isi pula sy rsa ia still excellent coz ia mnmpilkn satu klainn yg amat hebat tuk sy sbagai org yg agk slow dlm b.arb.. Blog ni mmpnyai byk latihan2 n ruangan yg bleh dmanfaatkn oleh student yg da ada asas dlm b.A n yg bru nk blajar B.A. kdg2 sy amat excited nk bkak blog ni coz nk tgok apa topik mnarik.

Tilmizah kelate
Baru Join Sikit-sikit
Baru Join Sikit-sikit

Number of posts : 30
Registration date : 2008-03-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by zulismail on Tue Apr 15, 2008 12:08 am

syukran tilmizah kelate.. kalau ada apa2 idea tentang penampilan luaran, hatta dalaman dan content sekali, jangan segan2 beri cadangan..

moga semua dapat manfaat yang baik dari forum ini (bukan blog, forum.. blog konsepnya lain sedikit Smile )

_________________
Visit My Website

zulismail
Admin
Admin

Number of posts : 659
Age : 42
Lokasi : Selangor, Malaysia
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.zulismail.com

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by Qusyairy Chan on Tue Apr 15, 2008 4:11 pm

assalamualaikum..
kalau kita boleh choose warna utk page sendiri pun okey jugak.. macam boleh choose languages tu..
untuk sahabat2.. cuba cek kat profile,pilih preferences..pastu pilish la bahasa arab..kan lagi byk vocab yang kita boleh dapat...tak gitu ustaz?
Rolling Eyes

Qusyairy Chan
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 163
Age : 31
Lokasi : between heaven
Registration date : 2008-03-23

View user profile http://qusyairychan.blog.friendster.com/

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by zulismail on Tue Apr 15, 2008 4:35 pm

ya betul...

نعم، صحيح


tapi untuk pilih warna page sendiri mungkin tak boleh, apa yang ada dalam profile dan preference masing2 sahaja yang member boleh alter atau ubah suai

_________________
Visit My Website

zulismail
Admin
Admin

Number of posts : 659
Age : 42
Lokasi : Selangor, Malaysia
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.zulismail.com

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by Qusyairy Chan on Tue Apr 15, 2008 4:49 pm

ustaz..kenapa sy buat signature asik x jadik jer...
nak masuk gambar macam kucing ust tupun x dapat..limadza?
Question scratch

Qusyairy Chan
Senior Member
Senior Member

Number of posts : 163
Age : 31
Lokasi : between heaven
Registration date : 2008-03-23

View user profile http://qusyairychan.blog.friendster.com/

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by zulismail on Tue Apr 15, 2008 6:20 pm

qusyairi..

untuk menjawab soalan qusyairi, saya telah terangkan cara-caranya dalam bahagian Panduan Umum - General Guide:

ataupun nak cepat, klik sini
http://arabic.goodforum.net/panduan-umum-pengumuman-sila-baca-annoucement-and-general-guide-f12/cara-nak-ubah-gambar-avatar-signature-dan-lain-lain-t55.htm#460

_________________
Visit My Website

zulismail
Admin
Admin

Number of posts : 659
Age : 42
Lokasi : Selangor, Malaysia
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.zulismail.com

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by NIA on Sat Jul 31, 2010 3:05 am

bagaimana untuk mempelajari lebih cepat bahasa arab Shocked

NIA
Baru Je Join
Baru Je Join

Number of posts : 2
Registration date : 2010-07-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by ayid on Wed Dec 21, 2011 9:56 am

tiada komen tentang design forum nie ustaz tetapi.. saya tgk banyak post2 spam yang tidak dibuang oleh moderator. saya harap ia boleh dibersihkan..

ayid
Baru Je Join
Baru Je Join

Number of posts : 3
Age : 28
Lokasi : Johor Bahru
Registration date : 2011-12-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Komen anda tentang style, warna dan design forum. Atau sebarang kemusykilan tentang penggunaan forum..

Post by Sponsored content Today at 10:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum