fasihkan bahasa arab yg dah lama tinggal ni..

View previous topic View next topic Go down

fasihkan bahasa arab yg dah lama tinggal ni..

Post by rasyazana on Tue Oct 07, 2008 12:33 pm

Salam...
plzz somebody help me...
uridu fasihkan al-luqatul al-arabiah..
how to start???
hehhehe...dah lama tinggal ni...
dah la tak lama lagi ada interbiu ni...
huhuhu...plzzz...somebody guide me..
Syukran.

rasyazana
Baru Join Sikit-sikit
Baru Join Sikit-sikit

Number of posts : 16
Age : 32
Lokasi : putrajaya
Registration date : 2008-10-07

View user profile

Back to top Go down

Re: fasihkan bahasa arab yg dah lama tinggal ni..

Post by zulismail on Wed Oct 08, 2008 11:50 am

wslm.

nampak macam urgent. Jumaat ni?

Kalau boleh listkan apa yang nak disembangkan, mungkin boleh bantu sekadar yang termampu

_________________
Visit My Website

zulismail
Admin
Admin

Number of posts : 659
Age : 42
Lokasi : Selangor, Malaysia
Registration date : 2008-03-20

View user profile http://www.zulismail.com

Back to top Go down

Re: fasihkan bahasa arab yg dah lama tinggal ni..

Post by rasyazana on Thu Oct 09, 2008 9:33 am

ok ustaz...
syukran ustaz sempat jugak baca msg sy ni ;-)
ok mcm ni...

mungkin sesi kenalkan diri la...lebih kurang mcm ni la.. :

"saya mungkin akan mula dengan ismi syazana,
askunu fi putrajaya....
darasa fi universiti putra malaysia...wa amek jurusan ekonomi..

saya juga mempunyai pengalaman kerja di kementerian pengajian tinggi dan kementerian kewangan..
fokus utama kerja yg dilakukan adalah mengumpulkan data dan kerja2 pengurusan pejabat..."

rasyazana
Baru Join Sikit-sikit
Baru Join Sikit-sikit

Number of posts : 16
Age : 32
Lokasi : putrajaya
Registration date : 2008-10-07

View user profile

Back to top Go down

Re: fasihkan bahasa arab yg dah lama tinggal ni..

Post by rasyazana on Thu Oct 09, 2008 10:08 am

salam..ustaz..
to make this conversation become more easy...
can we just discuss abaut this in 'ruangan ayat2 temuduga..?
so nnt akan mudahkan ustaz nak reply kan..
so saya akan paste everything that i want to list ustaz at 'ruangan ayat2 temuduga' k..
tq Very Happy

rasyazana
Baru Join Sikit-sikit
Baru Join Sikit-sikit

Number of posts : 16
Age : 32
Lokasi : putrajaya
Registration date : 2008-10-07

View user profile

Back to top Go down

Re: fasihkan bahasa arab yg dah lama tinggal ni..

Post by Sponsored content Today at 1:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum